Cursussen

Voorwaarden voor het afnemen van het assessment centerstagegeschiktheid

  • Het gebruik en afnemen van het assessment center stagegeschiktheid voor praktijkscholen en VMBO is voorbehouden voor gecertificeerde assessoren.
  • Het assessment center voor stagegeschiktheid dient ALTIJD afgenomen te worden door 2 gecertificeerde assessoren.
  • Het certificaat kan behaald worden op een tweedaagse training die georganiseerd wordt door SIABO of licentienemers van het assessment center stagegeschiktheid.
  • De training wordt altijd gegeven door de auteurs van het assessment center stagegeschiktheid of door personen die door de auteurs geaccrediteerd zijn.
  • Op dit ogenblik zijn er door de auteurs geen licenties en accreditaties uitgegeven.

Onze cursussen

Cursus Stagekist

De cursus voor de stagekist bestaat uit twee dagen. Een dag voor het praktijkassessment sociale vaardigheden en een dag voor de arbeidsvaardigheden, De Stagekist®.

Cursus Zorgkast

De cursus voor de zorgkast omvat één dag waarbij eerst de zorgleerling in het algemeen en daarna het gebruik van de zorgkast aan de orde komt. Een cursus kan starten bij voldoende inschrijvingen, minimaal 10 deelnemers (vijf scholen).

Informatie en inschrijven voor een cursus:

Cursussen voor beide instrumenten starten wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. De datum en locatie voor de cursus worden daarna in overleg bepaald.

Meer informatie of inschrijven voor een cursus? Neem dan contact op met R. de Pauw.