Downloads

U kunt de excelrekenbladen voor de stagekist, (praktijk en sociaal) en de zorgkast hieronder gratis downloaden.

De bestanden zijn gewone Excel bestanden zonder macro’s. Wij gaan er van uit dat elke school de beschikking heeft over MS office. De bestanden zijn “alleen lezen” opgeslagen, het is het beste om dat zo te houden. Als u het bestand opent kunt u het het beste direct wegschrijven onder de naam van de leerling. Op die manier blijft het originele bestand onaangetast en kunt u het telkens opnieuw gebruiken. Bij het rekenblad sociale vaardigheden moet op het invoerveld opmerking worden “gedubbelklikt” om een tekstdocument te openen.

Rekenblad Praktijkassessment

Rekenblad Sociale Vaardigheden

Rekenblad Praktijkassessment (Rus)

Rekenblad Sociale Vaardigheden (Rus)

Interpretatieblad voor de Schoolvragenlijst

Observatieproef Filmpje “De Sleutel”

Informatiefolder (2020)

Leerlingcertificaat

Paklijst

Mochten er zich moeilijkheden voor doen neem dan contact op met Raf de Pauw via de contactpagina.

Het Interpretatieblad voor de Schoolvragenlijst is een hulpmiddel voor het interpreteren van de score van de schoolvragenlijst. Het is een rekenblad dat de numerieke score omzet naar de bijpassende zinnen.

Updates

  • Om een zo groot mogelijk werkoppervlak te krijgen kunt u de instellingen van Excel aanpassen door in de bovenste menubalk op beeld te klikken en daarna op volledig scherm alle werkbalken op de bovenste na worden dan verborgen. U kunt de werkbalken weer terug zetten door nogmaals op beeld en daarna op volledig scherm te klikken.
  • Het rekenblad voor de arbeidsproeven is vernieuwd en ge-update op 13 december 2019
  • Het rekenblad sociale vaardigheden is vernieuwd.
  • Het is nu mogelijk om het aantal fouten voor opdracht 1 in een keer in te voeren. Veel scholen nemen de vragen klassikaal schriftelijk af. Door de nieuwe invoer mogelijkheid wordt veel tijd bespaard. Met dank aan Joop Maatjes

.