De productie

Al het testmateriaal van de stagekist en de zorgkast wordt van duurzame houtsoorten, beukenhout en berkentriplex, op een ambachtelijke manier door meubelmakerij Ploeg gemaakt.

Dit bedrijf zorgt er voor dat het materiaal van een constante hoogwaardige kwaliteit is en geeft een garantie van één jaar op het geleverde product.

De kwaliteit van het product kan worden gegarandeerd, doordat gebruik gemaakt wordt van moderne computergestuurde machines waarmee alle onderdelen vervaardigd worden.

Gekwalificeerd personeel zorgt voor een goede eindmontage en een perfecte afwerking.

In de eigen spuiterij van het bedrijf wordt het geheel van een goede afsluitende laklaag voorzien. Daar door zijn de verschillende onderdelen goed te reinigen en kunt u op een verantwoorde manier met het materiaal blijven werken.

De auteurs proberen het testmateriaal voortdurend te verbeteren en voor meerdere leeftijdsgroepen en schooltypen bruikbaar te maken.

Meubelmakerij Ploeg werkt nauw samen met de auteurs om het product aan de eisen van het moment aan te passen.

Door dat het testmateriaal in kleine oplagen wordt gemaakt (15 tot 30 stuks per keer) kunnen aanpassingen snel en makkelijk worden doorgevoerd.

Van eventuele aanpassingen worden alle geregistreerde gebruikers op de hoogte gesteld, zodat zij de veranderingen of aanvullingen kunnen bestellen.